Wat is de werkwijze?

Intake

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek. In dit gesprek vraag ik o.a. naar het probleem/ de klachten, de ziektegeschiedenis en leefgewoonten. Het doel hiervan is het probleem helder te krijgen en een diagnose te kunnen stellen. Hierbij maak ik meestal gebruik van iriscopie (vanaf +/- 6 jaar) en voetreflexologie. Het intakegesprek duurt +/- 1½ uur.

Aan de hand van de verkregen gegevens stel ik een persoonlijk behandelplan voor. De behandeling kan o.a. bestaan uit:

Meestal zal er sprake zijn van een combinatie van een aantal therapie mogelijkheden.

Wil je alleen een massage, dan is een natuurgeneeskundige intake niet nodig. Dit geldt ook voor kindercoaching. Deze behandelingen kunnnen geadviseerd worden naar aanleiding van de intake, maar kan ook zonder natuurgeneeskundige intake plaatsvinden.

Vervolg

Na het intakegesprek bespreken we het behandelplan en kan de behandeling ingezet worden. Het behandelplan is op de persoon afgestemd. Hoeveel en hoe vaak vervolg consulten nodig zijn is afhankelijk van de therapie die ingezet wordt en de reactie hierop. Elk consult evalueren we de resultaten en passen de behandeling hier op aan.

Kennismakingsgesprek

Als je nog twijfelt of eerst persoonlijk met mij in contact wilt komen dan kun je gebruik maken van een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten.